TAITEIDEN YÖ HANSASSA 13.8.2015

Vad har du för planer inför Konstens Natt 13.8? Mitä suunnitelmia sinulla on Taiteiden Yöksi 13.8?

Vastaa ja osallistu Facebook-arvontaan Hansan Facebook-sivuilla! Voit voittaa kaksi (2) lippua Åbo Svenska Teaterin syksyn menestysmusikaalin Myrskyluodon Maijan ennakkonäytökseen pe 11.9! Mikäli sinua kiinnostaa jo tänään, Taiteiden Yön illalla 13.8,  tulla kurkkaamaan Åbo Svenska Teaterin avoimiin harjoituksiin niin sekin on mahdollista klo 20.00 – 20.45. Ilmaislippuja voi hakea Åbo Svenska Teaterin lippukassasta Hansan Thaliasta.

Hansan Taiteiden Yössä on lisäksi ohjelmassa mm. lukuisia kirjailijatapaamisia Akateemisessa ja Suomalaisessa kirjakaupassa sekä käsityömarkkinat Hansatorilla. Ohjelmaa on aina klo 22.00 asti! Lisätietoa ja aikatauluja  liitteenä olevassa ohjelmassa. Ohjelma on myös saatavilla Hansatorin infopisteeltä.

Taiteiden Yön käsiohjelma 2015 Hansa

Kilpailun säännöt

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

Kilpailuaika on 13.8.2015. Arvomme voittajan pe 14.8.2015. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Kauppakeskus Hansan Facebook-sivuilla olevaa Taiteiden Yön päivitystä. Palkintona on kaksi lippua Åbo Svenska Teaterin syksyn menestysmusikaalin Myrskyluodon Maijan ennakkonäytökseen pe 11.9 .

Arvontaan voi osallistua Kauppakeskus Hansan Facebook– sivuilla. Arvonnan järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai lukukelvottomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan kilpailusivulle jättämien yhteystietojen kautta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Palaa takaisin