KERRO PARAS MUISTOSI HANSASTA JA VOITA LIPPU KAUPUNKIFESTIVAALI DBTL:ÄÄN!

Oletko sinäkin kävellyt Hansan käytävillä jo 1990-luvun alusta? Kerro meille paras muistosi Hansasta vuosien varrelta ja voita lippu Suomen vanhimpaan ja Turun huikeimpaan kaupunkifestivaaliin Down by The Laituriin! Kilpailuun voi osallistua Kauppakeskus Hansan Facebook-sivuilla, alla linkki arvontaan:

https://www.facebook.com/KauppakeskusHansa?fref=nf

DBTL järjestetään Turun keskustan jokirannassa 28.7-1.8.2015 ja artistikattaus on mahtava! Ohjelmistosta löytyy mm. Sunrise Avenue, Paula Koivuniemi, Jonne Aaron ja Janna! Lisätietoa festivaalista löydät osoitteesta: http://www.dbtl.fi/

Huomioithan, että DBTL-alue on K-18. Tiistaina 28.7 alue on ikärajaton ja alaikäisille on oma alue eli alle 18 vuotiaat voivat osallistua vain tiistain lipun arvontaan. Lisäämällä kommenttisi perään TI, näemme, että olet alaikäinen ja pääset näin mukaan tiistain lipun arvontaan. Lippuja arvotaan 5kpl, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja lipun voi lunastaa Hansatorin Infopisteeltä henkilöllisyystodistusta vastaan 23.7.2015 alkaen.

FACEBOOK DBTL-ARVONNAN SÄÄNNÖT

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

Kilpailuaika on 14.-22.7. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Kauppakeskus Hansan Facebook-sivuilla olevaa päivitystä (yllä linkki kilpailuun). Palkintona on lippu DBTL:ään. Arvomme päiväliput sattumanvaraisessa järjestyksessä eikä päivälipuista voi varata tiettyä päivää. Lippuja arvotaan 5 kpl.

Huomioithan, että DBTL-alue on K-18. Tiistaina 28.7 alue on ikärajaton ja alaikäisille on oma alue, joten alle 18 vuotiaat voivat osallistua vain tiistain lipun arvontaan. Lisäämällä kommenttisi perään TI, näemme, että olet ala-ikäinen ja pääset näin mukaan tiistain lipun arvontaan.

Arvontaan voi osallistua Kauppakeskus Hansan Facebook– sivuilla. Arvonnan järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai lukukelvottomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä.

ARVONNAN EHDOT

Kilpailussa arvotaan yllä mainitut DBTL-liput. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan kilpailusivulle jättämien yhteystietojen kautta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Palaa takaisin